Розкіш готелю The Village Coconut Island поєднана з безмежним All Inclusive

Таїланд на All inclusive? Ви чули про таке? А ми знаємо! До Вашої уваги готель The Village Coconut Island.

Готель розташований на мальовничому острові Coconut Island, що знаходиться неподалік Пхукету.

Кокосовий острів, спочатку відкритий дослідниками, які зазнали аварії, сотні років тому, завжди зберігав відчуття таємниці та пригод, і всі елементи готелю розроблені, щоб показувати це. Апартаменти з джакузі, вілли Grand та вілли з басейном були побудовані для обслуговування пар, сімей, груп і одиноких людей з усіма опціями, що містять у собі конфіденційність і розкіш, які визначили The Village.

Туристы, які прилітають на Пхукет будуть доставлені індивідуальним готельним трансфером безпосередньо на острів, дорога буде займати приблизно 40 хв.

Попри невимушену атмосферу в The Village, немає потреби повністю сповільнюватись. Готель пропонуємо широкий вибір ресторанів і барів високого класу, а також численні розважальні заходи, включаючи катання на гірських велосипедах, вітрильний спорт, курси тайської кухні, спа-процедури, прогулянки на човні та інше.

Цей красень, що стоїть на першій лінії білосніжного пляжу, складається здебільшого з окремо розташованих вілл зі своїми приватними басейнами, але є і сьюти, деякі з них з джакузі, які знаходяться на терасі. Але цим у Таїланді мало кого здивуєш.

А ось і головна фішка даного готелю – All inclusive. Так, так, All inclusive у Таїланді, ви десь таке бачили? Забронювати ALL можливо від 5 діб проживання.

Ознайомтесь з меню ресторанів, а також що входить до концепції All можна тут: The Village Coconut Island.

 

Поділитися: