Відпочивайте зі своїми домашніми улюбленцями в мережі готелей Thanos Hotels на Кіпрі

Любите відпочивати зі своїми улюбленими домашніми тваринами? У нас гарна новина!
Мережа Thanos Hotels, в яку входить три 5-ти зіркові готелі, дозволив мешкати своїм гостям з собаками.

Номера та готелі, які приймають гостей з собаками:
— Annabelle = тераса з видом на сад, тераса з видом на море, сад-студія;
— Almyra = тераса з видом на сад, тераса з видом на море, люкс kyma;
— Anassa = сад-студія, напівлюкс, напівлюкс з басейном і люкси та вілли;

Вартість:
— 25 євро/день в Альмірі, Аннабель;
— 100 євро за перерахунок до неділі;
— 200 євро більше неділі в готелі Anassa.

 

Annabelle 5*

Це помешкання розташоване в 8 хв. ходьби від пляжу З вікон розкішного 5-зіркового курортного готелю Annabelle відкривається вид на порт Пафоса. До послуг гостей ландшафтний сад навколо великого басейну із штучними гротами, відмінний ресторан і розташування поруч із прекрасним Середземним морем.
При готелі працює чарівний ресторан Mediterraneo з видом на море, в якому подають традиційні страви кіпрської, грецької та інтернаціональної кухні. У ресторані Fontana, головному ресторані готелю Annabelle, гостей обслуговують за системою “шведський стіл”. Щоранку гостям подають сертифікований кіпрський сніданок.

Almyra 5*

У готельному спа-центрі є сауна, тренажерний зал і комплексні процедури та послуги масажу. Щоранку в готелі Almyra надається сертифікований повний сніданок “шведський стіл”. У 4 ресторанах готелю подають страви міжнародної та кіпрської кухні.

 

Anassa 5*

Готель Anassa поєднує в собі чудово підібрані елементи декору з вишуканими меблями, чим створює прекрасні умови для заміського відпочинку. Розкішні номери і люкси оснащені усіма сучасними зручностями, серед яких безкоштовний бездротовий доступ до Інтернету. З номерів відкривається вид на прекрасний сад готелю.
Мальовничий сад та зона біля басейну є ідеальним місцем для відпочинку та релаксації. Критий і відкритий басейни гарантують хороший відпочинок протягом усього року. У красивому спа-центрі готелю Anassa пропонують різноманітні оздоровчі та масажні процедури.

Поділитися: